Senaste veckan

Den senaste veckan har det varit fullt ös precis som vanligt. Ju närmare slutet jag kommer dessa upptagnare är jag. Nu har jag några veckor kvar och nästan varje dag i min kalender är uppbokad. 
 
Förra veckan avslutades med först ett 5km lopp i värmen! Var halv död men hade en helt okej tid och sedan var det dags för bonfire hemma hos Delaney med lite olika folk, och jag och fem andra tjejer sov i tält i hennes trädgård. 
På lördagen hade vi ett PAX going away party. Vi träffades i en park och hade en pot luck vilket betyder knytkalas i princip. Det var så varmt denna dagen, 30 grader ute och strålande sol, jag svettades! Vi åt, spelade volleyboll, badade i sjön, och pratade med våran coordinator om att åka hem. Det var super kul! 
På eftermiddagen umgicks jag med Delaney, sedan träffade vi Tonje och Meave och jag spenderade kvällen med dem och gick på ett graduation party, ett neighborhood party och vi gick hem till en av deras kompisar och bara hängde. 
På söndagen blev jag sjuk. Gick i alla fall till Kuba's födelsedags kalas trots att jag mådde sämst för att han är en av mina närmsta kompisar. Det var kul men sedan på kvällen mådde jag mycket dåligt och gick inte till skolan på måndag och igår gick jag hem efter skolan. 
Idag har jag mått bättre och har haft en superbra dag. Vädret på eftermiddagen var fint trots att det spö regnade och åskade under dagen. Jag gick hem och gjorde lite skolarbete och åkte sedan till Delaney. Vi åkte sedan och plockade upp Monica och umgicks med henne ett tag innan vi släppte av henne och åkte och åt glass. VI hade det så roligt, vi skrattade så att vi knappt kunde andas och magarna gjorde ont.
När jag kom hem så gick jag ut med mina värdföräldrar och åt. VI hade det jättemysigt och satt utomhus och åt trots att klockan var nio på kvällen.
 
Den senaste veckan har vädret varit fantastiskt!! Mellan 25 och 30 grader varje dag och jag älskar det! Det finns få saker jag älskar så mycket som varmt väder (ibland undrar jag varför jag bor i Sverige) och det får mig på så gott humör.
 
Och i allmänhet så har bara senaste veckan varit extra bra. Förutom att jag börjat tänka mer och mer på att lämna och det gör mig så ledsen. Har bara 2 och en halv veckan kvar med Rebeca, Tonje och Delaney. Det är sjukt jobigt att tänka tanken. Men jag försöker att bara ha kul coh faktiskt njuta av tiden vi har kvar. 
 
Har ni frågor är det bara att fråga på! Kram 
 
 

6 veckor kvar

Idag är det 3 veckor tills mina föräldrar kommer hit. 
12 skoldagar kvar, 33 dagar kvar i Rochester och 42 dagar kvar i staterna. 
Det börjar verkligen närma sig. 

De senaste månaderna har jag varit väldigt upptagen. Har gjort massa massa roliga saker och har en underbar tid men har också varit väldigt trött. 
Jag är trött på skolan och vill bara att den ska ta slut. Helst vill jag bara skita i allt skolarbete och bara njuta av den sista tiden med mina vänner men tyvärr måste jag behålla ett C i alla ämnen. 

Att träffa min familj och att åka hem är något jag tänker på varje dag. Och ju mer jag tänker på att träffa mina vänner i Sverige ju mer längtar jag. Det ska bli så underbart att äntligen få krama om dom igen. 
Å andra sidan kommer det vara så extremt jobbigt att lämna här. Att höra hur mima vänner planerar sommaren och veta att jag inte kommer vara här med dom gör mig riktigt ledsen och att att inte kunna träffa vissa av mina vänner varje dag kommer göra så ont i mig. 
Jag hade inte tänkt att detta skulle bli något emotional inlägg, det sparar jag till senare. Så borde nog runda upp det här nu innan jag sitter och storgrinar framför skärmen. 

Nu ska jag njuta av mina sista 6 veckor här i staterna och göra det bästa av dom! 😄

Upp