Wednesday afternoon

Onsdagseftermiddag och jag har nyss kommit hem från skolan. 
De senaste dagarna har jag verkligen haft noll lust till göra skolarbete så jag har flera saker som jag inte lämnat in, men sen tänker jag: vad kommer hända om jag får dåliga betyg? Inte mycket. Om jag får lägre än C (som ag egentligen inte får ha) kommer nog ingenting att hända heller, möjligtvis att min cordinator säger till mig men då får jag väl helt enkelt bara börja jobba då. 
Jag åkte trots allt inte till andra sidan jordklotet för att spendera hela mina kvällar med att göra skolarbete. 
 
Idag efter skolan hade jag jazz choir rehearsal eftersom att vi har våran konsert på tisdag nästa vecka, och jag har ett stort solo så jag är lite nervös inför det eftersom att det är ett par stycken noter som är snäppet out of my range men jag får bara göra så bra som jag kan. 
 
Jag var även hos sjukgymnasten (kan man säga?) på skolan eftersom att jag fortfarande har ont i knät när jag springer. Jag skadade mig during cross country season och det gör som sagt fortfarande ont. Så nu ska jag gå till henne och göra övningar och strercha osv varje dag och hoppas att det går över snart så att jag redo för lacrosse som jag hade tänkt göra under våren. 
 
Kram 
 
 
I USA | |
#1 - - Linnea:

Du skrev ju i ett inlägg att din tränare(?) var gullig som åkte och köpte glutenfri pizza till dig så jag undrar, är du glutenintolerant? Om ja, hur går det när man är i värsta pizza, hamburger, donut landet? Jag är nämligen intolerant och ska åka iväg till USA nästa sommar ett år :)

Upp