This week

Hemskt ledsen att jag inte bloggat mycket på senaste tiden. Jag har bara inte haft energi och tid till att skriva på bloggen hela tiden. 
 
Nu är det i alla fredag och jag berätta lite om min vecka och om helgen. 
 
I tisdags hade vi en choir concert, det gick hemskt dåligt och jag skämdes. Våran choir på skolan är verkligen inte bra och jag tycker det är riktigt tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot att få vara med i en skolkör. Jag tycker fortfarande att choir är roligt men att vi är så dåliga tar mycket av det roliga ifrån det.
Jag hade även en solo sång, med kören sjungandes bakom mig, och jag var väldigt excited för att sjunga den sången men gick extremt dålig. Jag tappade bort mig flera gånger och min röst sprack. Så det var lite synd. 
Efter det gick alla till Perkins och åt tillsammans och hade det roligt. 
 
Har varit rätt så stressad denna veckan, över skolarbete och över pengar eftersom att det hela tiden kommer massa utgifter här som jag inte räknat med och jag har bara 2000 kr per månad och det räcker inte långt. Till exempel blev mina löparskor stulna i veckan så nu måste jag köpa nya :(  
Men har kommit i kapp med skolarbetet så nu kan jag andas ut lite under helgen. 
 
Imorgon är det dags för Backtrack vilket är min skolas vinter dans. Det ska bli roligt, och jag ska gå med min kompis Bruce och vi ska gå i en stor grupp och gå och äta middag innan osv så det ser jag fram emot. 
 
Hoppas ni får en härlig helg! 
 
The choir kids 
I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

Bra kämpat Klara! Du är duktig! Jag vet inte om du läser mina kommentarer.... / Agneta

Svar: Tack Agneta! Jag läser dina kommentarer :)
Klara Laurell

Upp