This week

Denna veckan har jag varit rätt så upptagen! 
 
Under våren kommer jag att spela Lacrosse och träningarna kommer att börja under spring break vilket är första veckan i april. Men i måndags och tisdags hade vi Lacrosse möten, information om säsongen och om våran fundraiser som vi håller på med nu. Jag ser mycket fram emot att spela lacrosse även om det är dyrt. 
 
Jag har stannat efter skolan nästan varje dag och tränat och även sprungit lite vissa dagar (jag kan bara springa lite eftersom att mitt knä är skadat och gör ont när jag springer). Och det har jag gjort de senaste 3 veckorna och har till och med gått ned lite i vikt sen jag började träna varje dag igen. Det är ju inte direkt fel eftersom att jag gått upp en del sen jag flyttade till USA (eller egentligen sen jag slutade cross country).
 
I torsdags var det St Patricks day vilket för er som inte vet är en Irlänsk högtid som dom firar här i USA eftersom att det finns väldigt många med irlänskt påbrå här. Min värdmamma hade ett St Patricks party för några väninnor men mer än så var det inte. Inte så superstort här i Rochester. Jag tror att det firas mer i större städer. 
 
Igår, lördag, var jag först på en PAX gathering, alltså med andra utbytesstudenter och värdfamiljer. Vi spelade bowling och det var rätt så kul!
Efter det var jag på the cast party för musikalen. Det var många människor där och väldigt uppdelat och varje grupp gjorde liksom sin grej så det var lite synd. Men det var ändå roligt att träffa alla igen! 
 
Idag har jag tyvärr massa skolarbete att göra. Hoppas alla har haft en bra vecka! 
 
 
I USA | |
Upp