Backtrack

Min skolas vinter/vår skoldans kallas för Backtrack och inföll förra helgen. Detta är en sadie hawkins dans vilket innebär att det är tjejen som ska fråga killen till skillnad från prom och homecoming då det klassiskt sett är killen som frågar tjejnen. 
 
Jag frågade däremot ingen eftersom att jag blev frågad istället av en kille. Det var lite annorlunda och jag blev väldigt förvånad men det gjorde mig ingenting för jag var lite rädd för att fråga någon anyways. 
Så jag gick till backtrack med Bruce som jag lärde känna genom musikalen. 
 
Efter att Bruce plockade upp mig åkte vi downtown och tog bilder med våran grupp. Vädret var perfekt så vi kunde vara i bara våra klänningar utan att frysa. 
Sedan åkte vi till en restaurang och åt middag. 
 
Själva dansen var sådär, jag tyckte att homecoming var så mycket roligare. Mestadels var musiken var mycket bättre, musiken på backtrack var inte speciellt bra. Och dansen hölls precis som homecoming dansen i skolan gymnastiksal. 
 
Efteråt åkte vi hem till Meredith som var en i våran grupp och bara chillade hemma hos henne. 
 
En helt okej kväll! Homecoming var som sagt mycket roligare, men jag hade fortfarande roligt. Men nu ser jag jättemycket fram emot prom som vi har i mitten av maj! 
 
Kram
 
 

#1 - - Agneta Hasslöw:

Fina foto!

Svar: Tack!
Klara Laurell

Upp