Påsk osv

I helgen var det påsk och det var inte alls lika stort här som i Sverige. Så upplever jag att alla högtider här i USA är. Alla gör sån stor deal av det innan, pyntar, det är överallt i affärerna etc men sedan när själva högtiden kommer firar dom det knappt. Inte många traditioner alls. 

Vi fick i alla fall en easter basket med godis i och sedan hade vi en påsk middag. 


Idag var jag på en grej med lacrosse laget. Vi har haft en fundraiser de senaste veckorna och idag avslutades den och vi åkte runt i områden och försökte sälja dom sista. Man skulle sälja 20 discount cards och jag sålde bara 6, så skämdes helt ärligt när jag var tvungen att erkänna det. 

Nästa vecka är det springbreak och även då de riktiga lacrosse träningarna börjar. I'm so excited! 

Kram 

3 månader kvar

Den värsta tiden för mig här i USA hitills har definitivt varit slutet av januari, februari och början på mars. 
Jag ska inte alls säga att det har varit dåligt, för det har det verkligen inte varit. Utan jag ska säga att jag har haft dagar då allt känns hopplöst och jobbigt och jag bara velat lägga mig och sova i några veckor. Dessa dagar har jag regelbundet haft i kanske två månader, vilket jag inte alls hade första månaderna här. 
 
Känslomässigt är allt väldigt annorlunda nu från hur det var i början. 
Året börjar gå på sitt slut med mindre än 3 månader kvar, och jag börjar tänka mer och mer på att komma hem. 
Och det är så enormt jobbigt att tänka på. 
Ibland tänker jag inte alls på Sverige och jag kommer ibland helt av att jag ens har/hade ett liv i Sverige, att jag en känner folk där. För det här är ju mitt liv nu. Och jag är ledsen för att detta äventyr börjar ta slut, för jag vill verkligen inte lämna. 
 
Å andra sidan, längtar jag hem väldigt mycket. Jag börjar tröttna på en del saker som jag från början var okej med. 
Jag längtar fruktansvärt mycket efter maten, svensk sommar, och kanske mest att känna att jag hör hemma.
 
Så jag har haft en tuff tid men jag har också haft så mycket roligt! Men jag tror att dessa 3 månader kommer att bli dom bästa och jag ser verkligen fram emot min sista tid här, och jag försöker att tänka på hemresan som något som kommer att hända, och det är varken dåligt eller bra utan det bara är så. 
 
Kram 

First lacrosse practice

Idag var jag på min första lacrosse practice! 
Det var inte en riktigt practice, då säsongen inte början förräns om två veckor, utan det var captains practice vilket hålls av lagkaptenerna istället för tränare. 
 
Jag var faktiskt inte så dålig för att vara nybörjare. Självklart var jag inte speciellt bra, men imponerade både mig själv och många andra i laget. Och jag ser mycket fram emot att lära mig mer.
 
Jag har träffat laget några gånger nu och har sett dom tidigare i skolan och jag var ganska intimidated by en del av dom måste jag erkänna. Så var lite nervös inför träningen idag, men jag bestämde mig för att le mot alla och att försöka att inte ta allting så seriöst. Och alla var riktigt trevliga mot mig så det känns mycket bättre nu. Nu ser jag fram emot nästa träning och att lära känna alla i laget bättre.
 
Gosh, jag är så excited för att spela lacrosse under våren! Det ska bli så himla roligt!
Upp