Rochester → Duluth → Chicago → Home

För en vecka sen lämnade jag Rochester med min familj för att åka på semester. Mina värdföräldrar åkte med oss så det var inte så jobbigt att säga hejdå. Självklart var det sorgligt och jag önskade   att jag kunde stanna men jag tyckte faktiskt knappt att det var jobbigt. Jag sa hejdå till de vänner på söndagen som jag inte redan hade sagt hejdå till. 
 
Vi var uppe i Duluth i 3 dagar och åkte till en National park, badade i ett vattenfall, gick på en lake walk, åkte båt, och badade i poolen på hotellet och bara hade det mysigt med min familj och värdföräldrar. 
 
Sedan efter det var det dags för mig att lämna mina värd föräldrar och det var lite jobbigt att säga hejdå. Det rullade ner en tår från ögat i bilen men 2 minuter senare var allt bra. Har inte vart ledsen alls sen jag lämnade Rochester eller mina värd föräldrar. 
 
Efter Duluth åkte jag med min familj till Chicago och har nu haft 3 underbara dagar med sightseeing och en väldig värme. 30 grader och fuktigt så det har vart rätt så klibbigt men skönt! 
Imorgon ska vi ligga på en strand vid Lake Michigan hela dagen och på tisdag ska vi shoppa och sedan på onsdag är det dags att flyga hem till Sverige. 
 
 
Nu när jag har lämnat mitt liv här i USA bakom mig så är jag väldigt excited för att komma hem. Det känns konstigt men så bra att kunna säga till mina vänner "ses på torsdag!" . 
 
Ska försöka att skriva ett inlägg hyfsat fort när jag kommit hem. 
 
 
 
I USA | |
Upp