Memorial weekend

Upptäckte precis detta inlägg som jag skrev för en vecka sen men tydligen publlicerades det aldrig. Hur som helst så försöker jag igen nu.
 
 

 
Idag är första stunden på över en vecka som jag faktiskt har tid att sätta mig ner med min laptop och ha en lugn stund. Jag har varit upptagen i princip hela tiden sen förra onsdagen. 
Jag har haft en hektisk occh väldigt händelserik helg men också en väldigt väldigt rolig helg. 
 
Mina värdföräldrar var i Duluth, och egentligen skulle jag följa med men ville inte missa min sista lacrosse match och massa annat som hände i helgen och dessutom så ville jag hellre spendera tid med min vänner här eftersom att jag bara har 3 helger kvar här. 
Dock fick jag inte sova ensam hemma för det tydligen emot PAX's regler trots att jag har gjort det förut. Så på fredagen sov jag hos en tjej i laget eftersom att vi hade en team sleepover och lördag och söndag sov jag hos Delaney. 
Det var memorial day på måndagen så det var en tre dagars helg. 
Jag var med Delaney i princip hela helgen och lite olika personer var med oss, så det var kul. 
 
Nu är lacrosse säsongen slut och det tycker jag är jättetråkigt. Jag hade så kul med laget och jag älskar sporten så nu är jag rätt ledsen att det är över och jag vet att jag tyvärr antagligen aldrig mer kommer att spela lacrosse :( Men jag är superglad att jag bestämde mig för att spela denna säsongen för det var såå roligt!!! 
 
Nu har jag endast 4 skoldagar kvar och det ska bli så skönt att bli klar med skolan här. Jag är verkligen trött på skolan, och gav i princip upp efter spring break. Mina betyg sjönk extremt mycket och nu har jag usla betyg men som tur är behöver jag inga bra betyg och jag tror inte att jag kommer att bli hemskickad nu så jag tänker fortsätta att leva livet istället för att göra skolarbete de sista dagarna nu. 
 
Hoppas ni alla har det underbart!! Massa kramar  
 
I USA | |
Upp