Last day of school

Igår hade jag min sista dag i skolan här i USA. 
Det är svårt att förklara hur det känns. 
Å ena sidan är det en lättnad att det är över så att jag inte behöver vakna tidigt om morgnarna och skolarbete var en del stress men å andra sidan kommer jag att sakna skolan. Jag kommer att sakna att vara där varje men speciellt att se alla varje dag. Mina närmaste vänner kommer jag ju att hålla kontakten med och hälsa på i framtiden men de flesta från skolan kommer jag nog aldrig träffa igen. 
 
Helgen bestog av grad party hopping. 
Här i USA har man inte sin studentmottagning på graduation dagen utan man har det någon annan dag och alla har olika dagar. Men det är ändå väldigt många som har på samma dag, så i både lördags och söndag var jag med kompisar och åkte mellan graduation parties, och var på varje i kanske en halvtimme, åt lite grann (mitt matintag dessa två dagar var stort), kanske skrev i deras yearbook osv och sedan åkte vidare till nästa. 
Jag tyckte att detta var hur kul som helst och är excited för fler grad parties!! 
 
På söndagen hade vi en camp out på skolan. Senior satte upp tält på gräset utanför skolan och vi hade en bonfire och grillade smores och kastade freesbee och football och baseball och massa olika roliga saker! Detta var hur kul som helst och kommer definitivt att vara ett av mina favorit minnen från min tid här i USA. Jag pratade med flera jag vanligtvis inte pratar så mycket med och jag pratade även med flera nya och det var bara så himla roligt! Jag önskar att jag kunde uppleva den kvällen igen! 
Däremot gick vi och la oss runt 4 och jag var tvungen att vakna 5.30 för att åka hem och duscha eftersom att vi hade skola 7.40 dagen efter. Så jag har varit rätt så trött sen i söndags! 
 
 
Igår efter sista skolan umgicks jag med Tonje och en tjej som hetter Olga också från Mayo. Vi gick till the mall och åkte sedan och hämtade upp fried rice och åkte och kollade på 'Me before you' som var så bra!! 
 
 
Idag var första dagen på sommarlovet men jag var ändå tvungen att vakna hyfsat tidigt för vi hade en senior brekfast på skolan för alla seniors. Efter det så åkte jag, Monica och Gabs till Lake Pepin och låg på stranden och solade och jag badade nästan. Vattnet var riktigt skönt men jag ville inte blöta ner mig. Vi gick och åt på en restaurang som hade typ världens godaste fries!! De var så otroligt goda!! 
När jag kom hem tog jag en 4 timmars nap och nu ska jag vara uppe hela natten och städa mitt rum :) 
 
Imorgon kväll kommer min familj från Sverige hit!!! Jag är super taggad och det ska bli så roligt. Det känns lite konstigt att de kommer vara här men jag är excited för dom att träffa alla mina kompisar och lärare och familj. 
 
Ha det gott! 
  
 
I USA | |
Upp