Tuesday

Hej! 
 
Idag var en bra dag. 
Efter att varit känslomässigt förvirrad i några veckor så kändes det som att jag hittade lite tillbaka till mig själv idag. 
 
Det var/är svårt att hitta min identitet när jag kommer till ett nytt ställe där jag inte känner någon och där ingen annan heller känner mig, jag pratar ett språk som är nytt för mig och lever i en helt ny kultur. 
Jag försöker "vara mig själv" men om jag inte vet vem jag är det svårt att vara den personen. Jag tappade bort mig lite där ett tag och jag kan säga att jag är fortfarande lite vilsen men jag försöker att ta mig tid att fundera på "vad är mina egna värderingar" och "vad vill jag med detta året?" 
I morse innan skolan bara kändes allting bra och att jag kände mig nöjd med den jag är och jag trivs i min kropp och mitt liv och har inte känt så på säkert över en månad. Som att jag hade hittat tillbaka till mig själv igen.
 
Idag gick jag på först en tjej hockey match, som Century tyvärr förlorade. Direkt efter den matchen åkte vi och kollade på killarnas match mot Mayo som är ett annat high school här i Rochester, så rivaliteten är hög och det var mycket folk där. Tyvärr förlorade Century även denna match, men jag hade väldigt kul med Ixo, Kuba och Tonje! 
 
Tyvärr inga bilder idag, sorry. 
 
 
Upp