Open hour

Jag är hemskt ledsen att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden. Har varit väldigt upptagen på senaste tiden, men försöker hitta luckor såsom min open hour 5th hour. Just nu sitter jag för mig själv i the music hallway och lyssnar på musik. Har ett par stycken kompisar som också har open hour 5th men dom måste alltid plugga så ibland sitter jag med dom men ibland vill jag bara vara ensam. 

I början av denna veckan var det så kallt. Mellan -20 och -25 och det var HEMSKT! Att gå från bilen till ställen etc var painful. Det gjorde ont i hela kroppen för det var så kallt, och en gång var jag tvungen att gå över till bensinstationen som ligger across the street och jag hade nästan panik och började gråta för att det gjorde så ont överallt. 

I Tisdags var jag på en basketmatch (eller två faltiskt) på Mayo där dom mötte Century. Eftersom att min kompis Tonje går på Mayo så satt vi i Mayo's section och jag pratade med flera och jag önskar verkligen att jag gick på Mayo. Det kan jag dock inte säga till någon här för det är något av det värsta man kan säga, dom är ju våra rivaler. 
Men dom har schoolspirit (Century har ingen schoolspirit), deras sports teams är inte superbra men i alla fall mycket bättre än Century's, mycket snyggare killar och bara mycket skönare folk i allmänhet. På Century bryr sig folk bara om sina betyg och sin egna lilla friendgroup.
Det var i alla fall hur kul som helst och jag lärde känna lite folk från Mayo! 

Igår var jag och shoppade med min värdpappa efter min musical rehearsal och idag ska jag laga mat och packa för vi ska åka till Duluth imorgon efter skolan. 

Kram 

I USA | |
Upp