Happy friday

Äntligen är det fredag och slut på denna veckan. Som jag har längtat! Denna veckan har varit alldeles för seg, jag har varit supertrött varje dag och inte mycket roligt har hänt. 
Jag har har ett par highlights men överlag har det varit en rätt så tråkig vecka.

Men nu har jag helgen på mig att sova ut och vila upp mig, och på måndag så börjar jag på nystart. Jag har lovat mig själv, att bli mer social och prata med fler människor och skaffa flera vänner. Jag har ett par stycken nära vänner, men de flesta är utbytesstudenter och anledningen till att jag åkte till USA var att lära känna nya människor och jag har bara ett år så nu ska jag göra det bästa av det. 

I början var jag duktig och gick utanför min comfortzone hela tiden, jag var tvungen. Men nu har jag expanderat min  comfortzone och det gör att jag nu befinner mig inne i den igen, och jag har blivit lite lat för jag behöver inte gå utanför den hela tiden så allt oftare väljer jag att inte göra det. 
Men nu behöver jag en liten push, jag måste pusha mig själv att gå utanför boxen yttligare och prata med såna jag inte känner för att fortsätta att växa som person. 
Nu är jag så etablerad i familjen så nu kan jag lägga all min energi på att skaffa fler och bättre vänskapsrelationer. Jag behöver detta just nu, för har hamnat in i en period där jag tycker det mesta är tråkigt. Så på måndag börjar det! 

Ikväll så var Rebeca hemma hos mig och vi umgicks tillsammans med Nolan. Vi åt pizza, spelade just dance och kollade på en film och åt snacks. En myspys fredag helt enkelt! 

Kram 

Några bilder från veckan:
Ixo, me and Kayli
Me and Rebeca outside my house today
I USA | |
Upp