Finals week

Igår var jag hemma från skolan för jag var sjuk, idag mår jag lite bättre men är fortfarande sjuk men var ändå tvungen att mig upp till skolan för at ha mitt första final. 
Denna är veckan är alltså som jag nämt tidigare finals week. Alla klasser har sina slutprov samma vecka och 3 st varje dag. Skulle haft ett igår men missade det pga var bara för sjuk för att gå till skolan och göra det. 

Min final idag var US History och det var så enkelt. Hade inte pluggat någonting men gick ändå bra. Det är multiple choice och jag skäms nästan åt amerikanarna hur lätta deras prov är. Jag kommer antagligen att få B i den klassen och det är för att jag inte har lämnat in allt som jag ska lämna in och inte har pluggat nästan nåt alls, och ändå får jag B, så det säger ju något om det Amerikanska skolsystemet. 

Imorgon har jag choir final och sociology choir och sen är första terminen slut och the 2nd semester är klar. Det ska bli så skönt att slippa US History och Sociology!!! Och kul att få några nya klasser.

Kram 
Upp