En perfekt helg

Hade en toppen helg, vet att jag skev redan innan helgen vad jag skulle göra men jag ju säga det igen vara för att jag vet att ni vill höra om det igen. 
 
I fredags spenderade jag kvällen och natten hos Rebeca med Rebeca och Sofia och vi beställde pizza från Dominos och kollade på två filmer och badade sedan i hot tuben. Det var en perfect girls night, mysig och lugn men kul.
 
På lördagen åkte jag hem från Rebeca's tidigt och Alyssa hämtade upp mig. Vi hade planerat att åka till the twin cities och prom shoppa men vi gjorde aldrig det utan åkte till några prom shops som låg närmare. Vi spenderade flera timmar åt att leta efter en prom dress. Jag hittade flera stycken jag gillade och köpte till slut en röd jättefin klänning från Sherri Hill. Jag är jättenöjd med den, hade för spänningens skull inte tänkt visa den på bloggen. Ni får helt enkelt se när det är dags för balen den 14 Maj. 
Att go promshopping var så himla roligt, jag har aldrig gjort något liknande. Man fick en som jobbade där som var som ens privata hjälpare. Det var som på TV-showen "Say yes to the dress". Jag fick prova en klänning och sen gå ut oc visa och stå på en pall med massa speglar och så sa alla vad dom tyckte. Jätteroligt!! Vill nästan göra det igen och låtsas som att jag inte redan köpt en klänning.
 
Jag hade även superkul med Alyssa och hennes mamma. VI gick och åt mexikansk mat och sedan åkte vi hem till Alyssa och spelade spel med hennes mamma och kollade på High School Musical fast jag somnade.... 
Jag sov hos Alyssa och söndagen spenderade jag till att skypea med Tilda och sedan bara chilla hemma. 
 
Idag vaknade och hade väldigt ont i halsen, men gick ändå till skolan. Det slutade aldrig göra ont och fick även extrem huvudvärk så bestämde mig för att gå hem från skolan. Så idag har jag legat i sängen hela dagen och mått dåligt. Det är första gången jag är sjuk, mer än små förskyld, sen jag kom hit och det kunde inte komma mer opassande för denna veckan är nämligen finals week. Alltså sista veckan på denna terminen och alla klasser har ett slutprov. Och jag måste ta alla finals även om jag är sjuk eller inte.
Ska dock vara hemma imorgon för jag mår bara för dåligt för att gå till skolan. Så får jag göra proven som jag missar imorgon på torsdag när alla andra är lediga :( 
 
Kram 
 
 


I USA | |
Upp