Dag 161

Godmorgon! 
Jag sitter just nu i bilen med Tonje och hennes värdföräldrar och är på väg till Mankato för att kolla på Tonje's värdsysters hockeymatch. Efter det ska vi åka till Mall of America! 

I torsdags var jag i skolan och skrev 3 stycken finals, och dom gick helt okej. Nu är första semestern avklarad och jag är färdig med Sports Biology, US History och Sociology. Det är tråkigt att jag inte har sports bio mer då det var min favorit klass men att jag slipper sociology och us history väger upp för det. 

Efter skolan och musical rehearsal så gick jag på Sena's birthday party. Vi var inte så många där men vi hade verkligen så kul. Vi skrattade hela kvällen! 

Igår fredag var vi lediga från skolan eftersom att det var slut på semestern. Jag hade musical rehearsal och sedan åkte jag hem till Tonje där dom hade ett going away party för Lenja som är utbytesstudent från Tyskland och hon åker hem idag. Hon var bara här för första terminen. Det var kul men sorgligt att lämna henne. 
Det fick mig att tänka jättemycket på hur det kommer bli när jag åker därifrån och det kommer att vara så sorgligt och otroligt jobbigt. Förstår inte hur jag ska kunna klara det. 

Hoppas alla har en bra helg! 
I USA | |
Upp