Back to school

Igår flög vi hem till Minnesota från underbara California! 
Vi kom hem rätt så sent och pågrund av tidskillnaden och att jag vänt på dygnet kunde jag inte somna igår kväll. Jag somnade runt 4 tiden och var tvungen att vakna vid 6 så det blev bara 2 timmars sömn för min del. 
 
Dagen idag har varit rätt seg. 
 
Under förmiddagen var jag inte på bästa humöret. Jag ville verkligen inte vara där och kände mig så done med allt och alla. Jag ville bara resa iväg någonstans och glömma allt. Jag tyckte att allt kändes jobbigt. Jag orkade inte längre med amerikanska skolan och att alltid vara förvirrad på lektionerna och inte känna så många och inte passa in någonstans. Ville bara därifrån.
Men jag visste att det berodde på min sömnbrist så jag försökte övervinna min negativitet och jag visste att det skulle kännas bättre. 
Efter en kaffe och lunch med vännerna som jag inte träffat sen innan lovet kändes allting bättre och blev faktiskt på ganska bra humör. 
 
Efter skolan var det dags för våran första musical rehearsal. Jag är med i skolmusikalen, tyvärr fick jag ingen roll men är med i the ensemble. Sången vi övade på idag var riktigt roligt så det var kul. Efter det var det dags för jazz choir och det var kul för vi är en liten grupp så vi övade på solos inför gruppen och började öva på sången "Bridge over troubled water" och jag älskar den sången! 
 
Nu måste jag sova! Kram
 
Upp