Dag 161

Godmorgon! 
Jag sitter just nu i bilen med Tonje och hennes värdföräldrar och är på väg till Mankato för att kolla på Tonje's värdsysters hockeymatch. Efter det ska vi åka till Mall of America! 

I torsdags var jag i skolan och skrev 3 stycken finals, och dom gick helt okej. Nu är första semestern avklarad och jag är färdig med Sports Biology, US History och Sociology. Det är tråkigt att jag inte har sports bio mer då det var min favorit klass men att jag slipper sociology och us history väger upp för det. 

Efter skolan och musical rehearsal så gick jag på Sena's birthday party. Vi var inte så många där men vi hade verkligen så kul. Vi skrattade hela kvällen! 

Igår fredag var vi lediga från skolan eftersom att det var slut på semestern. Jag hade musical rehearsal och sedan åkte jag hem till Tonje där dom hade ett going away party för Lenja som är utbytesstudent från Tyskland och hon åker hem idag. Hon var bara här för första terminen. Det var kul men sorgligt att lämna henne. 
Det fick mig att tänka jättemycket på hur det kommer bli när jag åker därifrån och det kommer att vara så sorgligt och otroligt jobbigt. Förstår inte hur jag ska kunna klara det. 

Hoppas alla har en bra helg! 
Finals week

Igår var jag hemma från skolan för jag var sjuk, idag mår jag lite bättre men är fortfarande sjuk men var ändå tvungen att mig upp till skolan för at ha mitt första final. 
Denna är veckan är alltså som jag nämt tidigare finals week. Alla klasser har sina slutprov samma vecka och 3 st varje dag. Skulle haft ett igår men missade det pga var bara för sjuk för att gå till skolan och göra det. 

Min final idag var US History och det var så enkelt. Hade inte pluggat någonting men gick ändå bra. Det är multiple choice och jag skäms nästan åt amerikanarna hur lätta deras prov är. Jag kommer antagligen att få B i den klassen och det är för att jag inte har lämnat in allt som jag ska lämna in och inte har pluggat nästan nåt alls, och ändå får jag B, så det säger ju något om det Amerikanska skolsystemet. 

Imorgon har jag choir final och sociology choir och sen är första terminen slut och the 2nd semester är klar. Det ska bli så skönt att slippa US History och Sociology!!! Och kul att få några nya klasser.

Kram 

En perfekt helg

Hade en toppen helg, vet att jag skev redan innan helgen vad jag skulle göra men jag ju säga det igen vara för att jag vet att ni vill höra om det igen. 
 
I fredags spenderade jag kvällen och natten hos Rebeca med Rebeca och Sofia och vi beställde pizza från Dominos och kollade på två filmer och badade sedan i hot tuben. Det var en perfect girls night, mysig och lugn men kul.
 
På lördagen åkte jag hem från Rebeca's tidigt och Alyssa hämtade upp mig. Vi hade planerat att åka till the twin cities och prom shoppa men vi gjorde aldrig det utan åkte till några prom shops som låg närmare. Vi spenderade flera timmar åt att leta efter en prom dress. Jag hittade flera stycken jag gillade och köpte till slut en röd jättefin klänning från Sherri Hill. Jag är jättenöjd med den, hade för spänningens skull inte tänkt visa den på bloggen. Ni får helt enkelt se när det är dags för balen den 14 Maj. 
Att go promshopping var så himla roligt, jag har aldrig gjort något liknande. Man fick en som jobbade där som var som ens privata hjälpare. Det var som på TV-showen "Say yes to the dress". Jag fick prova en klänning och sen gå ut oc visa och stå på en pall med massa speglar och så sa alla vad dom tyckte. Jätteroligt!! Vill nästan göra det igen och låtsas som att jag inte redan köpt en klänning.
 
Jag hade även superkul med Alyssa och hennes mamma. VI gick och åt mexikansk mat och sedan åkte vi hem till Alyssa och spelade spel med hennes mamma och kollade på High School Musical fast jag somnade.... 
Jag sov hos Alyssa och söndagen spenderade jag till att skypea med Tilda och sedan bara chilla hemma. 
 
Idag vaknade och hade väldigt ont i halsen, men gick ändå till skolan. Det slutade aldrig göra ont och fick även extrem huvudvärk så bestämde mig för att gå hem från skolan. Så idag har jag legat i sängen hela dagen och mått dåligt. Det är första gången jag är sjuk, mer än små förskyld, sen jag kom hit och det kunde inte komma mer opassande för denna veckan är nämligen finals week. Alltså sista veckan på denna terminen och alla klasser har ett slutprov. Och jag måste ta alla finals även om jag är sjuk eller inte.
Ska dock vara hemma imorgon för jag mår bara för dåligt för att gå till skolan. Så får jag göra proven som jag missar imorgon på torsdag när alla andra är lediga :( 
 
Kram 
 
 


Upp