Update on life

Denna veckan har varit en rätt så tuff vecka! Mycket skolarbete och jag har varit extremt trött, men jag tog mig igenom den och nu har jag en tre dagars weekend eftersom att det är presidentsday på måndag! 
 
Helgen har varit rätt så busy hittils. igår efter skolan hade jag musical practice, och sedan kom Nadia och hämtade upp mig och jag, Nadia och Jordyn åkte och åt sushi och sedan gick vi runt och kollade lite i the mall (Rochester har bara ett riktigt mall) och åkte sedan hem till mig en stund. 
Idag vaknade jag tidigt och Julene som är Rebeca's host mom plockade upp mig och vi åkte till henne där jag spenderade några timmar i hennes hårsalong. Så nu har jag ljusa slingor i håret och det känns så fräscht och jag behövde verkligen en förändring så det var kul. 
Sedan var det dags för 4 timmars musical rehearsal och på kvällen var jag med Alyssa och hennes mamma och vi åkte hem till en tjej som är med i Alyssa's basketlag och hjälpte till med att fixa med priser för en fundraiser för hennes basketlag. 
 
Imorgon ska jag vara hemma och plugga, för jag har så sjukt mycket plugg! :( Och förhoppningsvis hinner jag baka kladdkaka också!! 
 
Kram på er
 
Me, Nadia, Jordyn
Me and Kinga from the musical


Upp