Thursday

Har nyss kommit hem från skolan och sitter nu i min säng och tar det lugnt en stund innan det är dags att laga tacos! Torsdag är min matdag, alltså dagen jag lagar mat till min värdfamilj. 
 
Vi hade väldigt kort musical rehearsal idag, vilket var riktigt skönt så att jag hade tid att komma hem en stund. 
Efter middagen ska jag till skolan och kolla på Alyssa's basketball game. 

Idag har varit emotional dag (hela veckan faktiskt) för det var sista dagen i skolan för Ixo för hon åker hem till Spanien på lördag! Ixo var literally den första personen jag träffade här i Minnesota efter min värdfamilj, och hon har blivit en av mina närmaste kompisar här. Hon är som en syster för mig och att hon åker hem är extremt jobbigt för mig. Inte bara för att jag är vet att det är sjukt jobbigt för henne och att hon väntar ett helvete när hon kommer hem till Spanien, och för att jag vet att hon är så ledsen över att missa allt här. Men jag är också ledsen för att hon försvinner ur mitt liv. Jag kommer sakna henne så mycket och drt kommer vara väldigt jobbigt att göra alla saker så som prom och graduation utan henne. 
Men nu är det som det är jag ska försöka att tänka positivt. Jag hade ändå ju behövt lämna henne i juni så egentligen är det ju inte så stor skillnad. 
Jag antingen kommer säga hejdå till henne ikväll eller imorgon och jag kommer vara väldigt ledsen. 

Kram I USA | |
Upp