Snowday nr 2

Även idag hade vi snowday. Jag kan säga att det hade vi inte behövt men dom hade förväntat sig mycket mer snö än vad vi egentligen fick men jag klagar inte. Det var skönt att få sovmorgon! 

Idag var jag tvungen att gå till tandläkaren eftersom att jag bet av en del av min framtand igår 😁 så ja, det var inte kul. Och det är så komplicerat med försäkring och sånt och jag vet fortfarande inte om försäkringen kommer täcka allt så det suger! Och han hade inte tid att fixa det idag så jag ska tillbaka imorgon bitti och fixa det. 

Efter det åkte jag hem till Ixone och pratade med henne och hjälpte henne att börja packa eftersom att hon åker hem till Spanien på fredag! Hon kände dock att för att göra något roligt istället för att sitta hemma och vara ledsen så vi gick till på bio och såg 50 shades of black. Bio salongen var dröm, för stolarna var stora och mjuka som satan och det var liksom en vägg mellan varje rad så man var ifred, och man kunde fälla ner ryggstöden och ha fotstöd så det var basically som en säng. Det var underbart! Tid kommer jag definitivt gå tillbaka flera gånger! 

Nu har jag massa homework att göra klart inför imorgon! 


I USA | |
Upp