New semester, sad and first snowday

Igår var första dagen på den nya semestern. Det var kul, jag var redo för en change! Så nu har jag fyra nya klasser:
Government
Writers workshop
Ceramics 
Spanish 

Det var kul att träffa lite nya människor igår. Det ska bli kul att lära känna nytt folk! Mina spanska klass var dock rätt svår. 

Igår på kvällen kände jag mig riktigt ledsen av någon anledning och jag visste inte riktigt varför men jag mådde bara dåligt. Så jag åkte till Rebeca och vi åkte med hennes värdmamma och köpte glass och jag och Beca kollade på en film och bara pratade och jag kinda behövde det så det var nice. Allt kändes bättre till slut. Jag sov hos Rebeca eftersom att vi redan visste att vi skulle ha snow day idag för en snöstorm var på g. 
Snow day är alltså när skolan stänger pga för mycket snö, och eftersom att dom har rätt mycket snö i Minnesota så krävs det en del för att skolorna ska stänga. 

Så jag vaknade hos Rebeca och visste inte när eller om jag kunde lämna. Det var så mycket snö ute and it was coming down fast! Supermysigt men lite läskigt att inte veta hur länge jag skulle vara fast här. Vi skottade massor av snö, åkte pulka, gjorde snöänglar, åt mat och bara chillde och tillslut kom min värdpappa och hämtade mig och tog mig hem. 
Vi är snowday även imorgon och det var tur det jag har massor att göra. 

Kram


I USA | |
Upp