It's been a roller coaster of a day

Nu har även denna skolveckan passerat och den gick sjukt snabbt. Kanske för att jag har varit så hypead inför musikalen, jag vet inte. Men veckan har i alla fall varit en riktigt bra vecka! 
 
Dagen idag började bra då jag, Rebeca och Kuba spenderade hela förmiddagen med att guest speak i 4 olika spanish classes. Vi berätta om oss själva, våra länder, vår experience, hur det är att vara utbytesstudent och dom frågade oss frågor. Det var riktigt kul för jag kände verkligen att de var intresserade och ville veta. 
 
Sedan började helt plötligt att börja tänka på massa jobbiga och dåliga saker och ringde min mamma hemma i Sverige och pratade med henne. Jag var ledsen först men det blev bättre efter ett tag. 
 
Jag berättade också för min pappa att mitt knä som jag skade during cross country season fortfarande gör ont när jag springer och han sa att jag inte borde göra lacrosse vilket och gjorde mig väldigt ledsen och besviken för jag har länge velat spela lacrosse här i USA och träningarna börjar om bara några veckor. Jag var verkligen excited för att testa lacrsosse och såg mycket fram emot det. 
 
Hur som helst, när jag kom till skolan för att fixa i ordning mig inför musikalen och min choir teacher hade köpt pizza till alla och gått till ett annat ställe bara för att köpa glutenfri pizza till mig blev jag så glad. Och självklart gjorde mina vänner mig också på bätter humör. 
 
Kvällen var i alla fall fantastisk. Uppträdandet gick super bra, hade roligt med the cast backstage och efteråt gick många av oss till Chipotle (snabbmats restaurang) och Coldstone (glass cafe), och där hade vi det trevligt och roligt. Så kvällen vr mycket bra! 
 
Nu ska jag sova, och vila upp mig inför 2 shower imorgon! 
Kram och trevlig helg 

Emma, me, Kinga, and Kendall
Lucy, Catheryn, Kinga, Kendall, Tereva and me


I USA | |
Upp