Sunday night

Så igår var vårt sista performance av Little Shop of Horrors och nu är The musical över. 
Det var riktigt kul igår, och det var lite sorgligt när det tog slut men jag är också lite glad att det är över. 

Efter vårt sista performance åkte jag med Tonje och en annan utbytesstudent från Norge som jag träffade för första gången igår till Applebee's. Det var första gången jag var Applebee's och det var gott och vi hade roligt tillsammans! 

Idag hade vi sunday breakfast eftersom att min värdmormor är här. Sedan åkte jag med min local cordinator Kris till Panera och fikade och pratade ett tag och det var mysigt och skönt att få prata av mig lite. Måste återigen säga att jag har världens bästa cordinator och att jag hade verkligen tur som fick henne. 

Nu sitter jag med min värdfamilj och kollar på The Oscars. 


It's been a roller coaster of a day

Nu har även denna skolveckan passerat och den gick sjukt snabbt. Kanske för att jag har varit så hypead inför musikalen, jag vet inte. Men veckan har i alla fall varit en riktigt bra vecka! 
 
Dagen idag började bra då jag, Rebeca och Kuba spenderade hela förmiddagen med att guest speak i 4 olika spanish classes. Vi berätta om oss själva, våra länder, vår experience, hur det är att vara utbytesstudent och dom frågade oss frågor. Det var riktigt kul för jag kände verkligen att de var intresserade och ville veta. 
 
Sedan började helt plötligt att börja tänka på massa jobbiga och dåliga saker och ringde min mamma hemma i Sverige och pratade med henne. Jag var ledsen först men det blev bättre efter ett tag. 
 
Jag berättade också för min pappa att mitt knä som jag skade during cross country season fortfarande gör ont när jag springer och han sa att jag inte borde göra lacrosse vilket och gjorde mig väldigt ledsen och besviken för jag har länge velat spela lacrosse här i USA och träningarna börjar om bara några veckor. Jag var verkligen excited för att testa lacrsosse och såg mycket fram emot det. 
 
Hur som helst, när jag kom till skolan för att fixa i ordning mig inför musikalen och min choir teacher hade köpt pizza till alla och gått till ett annat ställe bara för att köpa glutenfri pizza till mig blev jag så glad. Och självklart gjorde mina vänner mig också på bätter humör. 
 
Kvällen var i alla fall fantastisk. Uppträdandet gick super bra, hade roligt med the cast backstage och efteråt gick många av oss till Chipotle (snabbmats restaurang) och Coldstone (glass cafe), och där hade vi det trevligt och roligt. Så kvällen vr mycket bra! 
 
Nu ska jag sova, och vila upp mig inför 2 shower imorgon! 
Kram och trevlig helg 

Emma, me, Kinga, and Kendall
Lucy, Catheryn, Kinga, Kendall, Tereva and me


Little Shop of Horrors

Som ni kanske vet så är jag med i skolans musical, Little Shop of Horrors. Jag är med i the ensemble, alltså "bakgrunds sångare" och har ingen roll, inga solon eller egna lines. 
Vi hade auditions innan jul och började jobba direkt efter jullovet. Under hela februari har vi haft rehearsal varje dag. 
Och denna veckan är det daga för uppträdanden. 

Jag har inte tyckt att det har varit jättekul, mesta dels för att vi inte gör så mycket, vi har bara 2 nummer i en 2 timmars musikal så under rehearsals sitter vi mest och väntar vilket är sjukt tråkigt. Och personerna som är med i musikalen är väl inte direkt my kind of people men har hittat ett gäng med personer som jag gillar väldigt mycket och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Den senaste veckan har det var kul. Och jag ser fram emot uppträdanden idag, imorgon och på lördag. 

Men jag kan inte hjälpa att se fram emot när detta är över så att jag har tid att göra homework efter skolan och kanske ta naps då och då :) 

Jag och Kinga som jag träffade i musikalen
Tereva, Kinga, Emma, jag. Tereva och Emma kände jag sen innan musikalen dock 


Upp