Update

Hallå där, hoppas allt är bra med er! 
Här är allting bra! 
 
Livet flyter på, jag kom nyss tillbaka till skolan efter spring brake och började min fjärde "quarter" av skolåret. Skolan i sig är jag rätt så trött på och vill helst bara umgås med kompisar och sova, men läxorna gör inte sig själva och trots allt behöver jag ha ett C i alla ämnen för att få stanna kvar. 
 
Lacrosse pågår för fullt och min första match har jag på lördag. Vi tränar två timmar varje dag och till min egna förvåning är jag inte helt kass även om jag helt klart är bland den sämre halvan av gänget. Jag lyckas ofta fånga bollarna och endast när jag passar med de bästa i laget skäms jag över tappade bollar och för korta passar. 
Men det är riktigt roligt! En sport jag definitivt tycker borde spelas mer i Sverige, det är som en blandning mellan hockey och fotboll så varför skulle inte folk i Sverige vilja spela det? 
 
Annars då? 
Ja, prom börjar närma sig. Bara en månad kvar och vart man än går hör man folk (mestadels tjejer för att vara ärlig) prata om hår, klänningar, skor, prom dates och promposals (prom proposal- alltså när någon frågar någon till prom). Jag har ingen att gå med och har ingen aning i nuläget om någon kommer att fråga mig. Jag bara hoppas på att bli frågad av någon jag kan ha roligt med. 
 
Kram 
 
Me and Delaney during open hour
 
Me and Tonje at the mallI USA | |
Upp