Spring break

Så, igår var vår sista dag på quarter 3 (skolåret är uppdelat i 4 quarters), och det innebär är det nu är spring break för oss i Rochester. 
Många har säkert hört mycket och sett mycket på tv om spring break och associerar det till att festa i bikinis osv. Detta är en bild som möjligtvis kan stämma i vissa delar av USA för folk som går på college men det är inte alls så mitt spring break kommer att se ut. 
Temperaturen är fortfarande mellan 0° och 10° varje dag och en hel del regn faller från himlen. Jag har inga planer alls förutom att lacrosse practices börjar på måndag och jag kommer ha det varje dag. 
Många av mina vänner är bortresta under lovet men vissa är hemma så jag ska försöka umgås så mycket som möjligt med dom. 
Det är i alla fall extremt skönt att äntligen ha lov nu för vi har gått i skolan i 13 veckor i rad utan paus. Så man kan säga att jag har vart rätt trött på senaste tiden. 
 
Igår hade jag, Delaney och Rebeca en sleepover hos Rebeca och åt massa massa snacks och kollade på film och pratade och hade det mysigt.
 
Hoppas alla har en bra helg! 
 
 
I USA | |
#1 - - Anonym:

Kan du snälla svara på min fråga ang gluten?

Upp