Lacrosse game and choir big 9

Hej! 
 
Det senaste som har hänt här borta är att jag hade min först lacrosse match i lördags. Vi åkte buss ungefär en och en halvtimme bort och spelade mot Mankato. Det var soligt, varmt, kul att lära känna tjejerna i laget bättre och hur kul som helst att spela och vi vann! 
Sporterna här i USA är uppdelade i Varsity och Junior Varsity (JV), och ibland till och med B och C squad. Varsity laget är det bättre laget och JV är det sämre. Jag är självklart med i JV eftersom att jag bara har spelat lacrosse i lite mer än 2 veckor, men vi tränar tillsammans hela laget. 
 
Idag har jag min andra lacrosse match och det ska bli spännande eftersom att vi spelar mot ett annat High School i Rochester så det kommer att var mycket rivalitet. Men jag hoppas att vi vinner! 
 
I går hade jag Big 9 select rehearsal. Så låt mig nu förklara vad det är. 
I alla sporter aktiviteter finns det big 9 vilket betyder att alla skolor i våran region tävlar, vilket från början var 9 skolor därav namnet. Big 9 för choir är nästa fredag och vi kommer att uppträda 5 nummer. 
Men sedan efterdet kommer det att vara en koncert med choir select, band select and orchestra select. Vilket betyder att dom tar dom bästa från varje skola och låter dom uppträda tillsammans. Och det är jag med i. 
Så igår hade vi rehearsal för detta. Det var säkert över 100 personer igår och det lät så bra när vi sjöng! Så ja ser väldigt mycket fram emot det nästa vecka! 
 
Hoppas ni haft en bra vecka! 
 
 

#1 - - Agneta Hasslöw:

Grattis idag på din dag! Hoppas att den blir bra!

Upp