You betcha it's homecoming

Har nyss kommit hem och tagit en varm och härlig dusch och sitter nu i mitt rum med Yankee Candles underbara höstdofter tända och lyssnar på musik. 
Igår var en grym dag. Det var the homecoming dance och allt omkring som tillhör. 
 
Dagen började med att vi var tvugna att åka och göra några ärenden, och det var även första gången jag var på Walmart.
Jag åkte hem till en tjej som heter Sena som jag brukar äta lunch med och vi var 7 tjejer som gjorde oss i ordning tillsammans, och Sena fixade mitt hår eftersom att jag inte är så bra på det. 
Efter det åkte jag hem och min homecoming date Eli hämtade mig. Allting var så amerikanskt, när han satte på det där blomarmbandet och vi tog bilder. Vi åkte och sedan till en golfbana och tog bilder med hela gruppen. 
Det är alltså vanligt att gå till homecoming i en grupp. De flesta har varsin date men sen är man ett gäng som tar bilder ihop och äter middag tillsammans. 
Efter bilderna åkte vi och åt middag. Det var fullt på det stället dom hade planerat att gå till så vi åkte till ett annat ställe, men det var fullt även där så det slutade med att vi åt på subway, but I dont mind, det var riktigt gott. Men kändes askonstigt att Eli betalade för mig, kändes oförskämt och jag skulle aldrig låta någon betala för mig i Sverige men det är så dom gör det här så jag får bara anpassa mig. 
 
Självaste dansen var super rolig. Kände inte igen all musik men kände till det mesta dom spelade, och jag hade blivit varnad innan för mängden grinding som skulle ske där inne men jag tyckte faktiskt inte att det var så illa. Har sett mycket värre. 
Jag hade kul både med min date och vår grupp och med andra vänner. 
 
Efter dansen åkte vi hem till Alan som var en kille i våran grupp och vi satt runt en eld hela kvällen och pratade. Det var riktigt mysigt. Jag sov sedan över hos Alan och nu är jag hemma igen. 
 
 
I USA | |
Upp