Saturday

Hej! 
Idag har varit en lazy day. Jag har legat i sängen i princip hela dagen och gjort lite skolarbete och kollat på film osv. men inte så mycket mer än det. 
Men det är rätt så skönt att få vila upp sig efter en skolvecka.
 
Igår i skolan hade vi en lunch med alla utbytesstudenter på skolan och åt pizza tillsammans med studievägledaren. Vi är 4 st utbytesstudenter på skolan, alla är tjejer och jag är kompis med allihopa. 2 av dom andra är också här med PAX så jag träffade dom redan innan skolan började och träffar dom när vi har PAX aktiviteter vilket vi kommer att ha nästa imorgon. Den sista åker med en annan organisation men jag har lärt känna henne för vi har en klass tillsammans och ibland äter jag lunch med henne. 
 
Igår efter skolan gick jag inte på min cross country practice eftersom att jag har ont i mitt knä. Jag gick för att se sjukgymnasten och hon sa att det var en muskel i mitt knä som var stel och att jag bara behöver vila och stretcha så ska det bli bättre. Jag hoppas att det blir bättre snart för det känns så onödigt att jag har tränat upp mig nu och så tappar jag massa bara för att jag skadar mig. Jag kommer tyvärr att missa vårat home meet på tisdag vilket suger :( 
 
På kvällen igår åt vi mat från Chipotle, vilket är en snabbmat restaurang här som har mexikansk mat. Det var första gången jag åt det men definitivt inte sista. Jag älskade det. Mexikansk mat är verkligen min favoritmat efter sushi!! 
Mina värdföräldrar lärde mig även ett kortspel som vi sedan spelade på kvällen.
 
Hoppas ni har haft en bra helg so far. Kram
 
I USA | |
Upp