Min helg

Nu är det lördag kväll/natt och jag ska strax gå och lägga mig. Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat bloggen, men hade inget internet förräns idag. 
 
Jag kom hem från kampingtripen någon gång mitt på dagen idag och efter att vi hade packat klart bilen kom min värdmormor hit och alla tjejerna åkte iväg på en shopping runda. Jag hittade lite dekorationer till mitt rum och pumpor. Pumpor är så mycket billigare här än i Sverige så man kan faktiskt köpa mer än en. 
När jag kom hem igen så plockade en kille som heter Aaron upp mig och tog mig till hans hus. Det var lite random för jag hade aldrig träffat Aaron förut, men jag känner alla andra i gänget som redan var hemma hos Aaron. Men det gick bra och vi var 5 stycken som kollade på film och sedan satt runt en eld (vilket är ett återkommande tema här) och gick upp på berget som låg bakom Aarons hus och det var jättefin utsikt över Rochester's skyline där. 
 
Denna helgen/kampingresan har varit helt fantastisk! Det var så mycket bättre än vad jag förväntade mig, även om det var kallt. 
På fredagen vaknade vi och hade frukost ute i solen. Vi gav oss sedan iväg och jag, Tom och Mary (min värdmammas kompis från California) paddlade i en kanot på en flod och det var så vackert. Alla träden var oranga och gula, det var höga berg runt omkring, solen sken och det var knäpptyst. Helt underbart. 
 
På kvällen satt vi runt elden (som jag gjorde helt själv) och åt och jag och Nolan grillade sedan marshmallows. Nolan trodde inte på mig att jag brukar grilla marshmallows varje år för jag sög... Den första började brinna, jag brände nästa, tappade den tredje osv. Men det gav oss något att skratta åt och de få marshmallows som jag faktiskt lyckades med var goda. På kvällen satt vi inne i husvagnen och spelade kort. 
 
Nu är jag supertrött efter en aktiv helg så ska lägga mig och sova. Och jag är så glad att jag har en hel dag imorgon kvar innan jag måste tillbaka till skolan. Kram
 
I USA | |
Upp