Meet in Owatonna

Idag hade vi ett cross country meet i Owatonna. Det som var bra idag var att meetet var ganska tidigt så vi lämnade skolan kl 1 och jag slapp mina två sista lektioner!! 😊 
Jag gjorde även skyltar/posters under min open hour som jag hade med mig och det var roligt. Tror dock att jag hade mer roligt när vi gjorde dom, de flesta läste inte ens skyltarna för de var så fokuserade på att springa. 
Jag var supertrött idag och somnade 2 gånger men försökte ändå att hålla humöret uppe och heja på tjejerna. 
Jag var också rätt så ledsen för att jag inte kunde springa idag, jag ville verkligen det! 
Jag hoppas fortfarande på att kunna springa nästa veckas meet som är det sista, men jag vet inte eftersom att jag fortfarande har ont och provade att springa lite igår men det gick inte alls. 
Jag hatar att jag blev skadad, det suger så jäkla mycket. Jag missar ju allt roligt.

Den första bilden nedan är på så kallade pep ups. Såna gör kaptenerna i lagen varje gång en sport har en match eller meet och allas namn i laget finns på en pep up. På morgonen tar alla i laget en för att visa sitt stöd till varandra och peppa upp varandra och även för att visa andra i skolan att man har en match eller ett meet den dagen. Detta är en del av skolkulturen här. Första gången vi hade ett meet hade jag ingen aning om detta men nu har jag ett par stycken i mitt skåp i skolan. Jag tycker att det är rätt så roligt. 
Idag var våra pep ups glittriga halsband. 
Superfina. 

Kram 

Upp