Last practice & announcement

Idag hade vi våran sista cross country practice, vårat sista pasta feed och imorgon har vi vårat sista cross country meet och sedan är allt över. Det är tråkigt att cross country säsongen är över, jag har haft så mycket kul med tjejerna och jag har gått på practice varje dag efter skolan sedan skolan började så nu när jag inte har practice efter skolan så kommer jag få helt nya rutiner. 
Det är sad att lämna laget för det är så kul att träffa tjejerna. För det är många där som jag inte kommer fortsätta att umgås med och de jag kommer fortsätta umgås med kommer jag ändå inte träffa varje dag. Så det suger, men jag har haft en toppen tid med laget. Verkligen så glad att jag gick med och att jag träffade alla jag har träffat!!!! 
 
Idag var det så kallt. Jag glömde tjocktröja så jag hade bara t-shirt på mig för jag glömde tjocktröja hemma så jag sprang i t-shirt. Vi var ute i cirka 5 minuter och var sedan tvugna att springa tillbaka för att jag kunde inte känna mina armar. Det gjorde ont på huden och jag började gråta för att det var så kallt. Det var tydligen 2° och snöblandat regn i luften och det blåste rätt så mycket. På min app stog det att det "feels like:" -3°. Fattade ni att jag var ute i t-shirt i detta?? Crazy.
 
En annan rolig sak som hände idag var att jag gjorde the announcement i högtalarna i skolan idag. Varje dag är det announcements i högtalarna i början av 2nd hour och det brukar vara min värdbror som gör dom. Men idag kunde han inte göra det så jag fick vikariera för honom. Så jag läste alltså upp alla announcements från ett papper i en mikrofon så att alla i hela skolan kunde höra. Lite läskigt, men kul! 
 
Vill också bara tillägga att det snöar ute just nu :)
Nu har jag homework att göra unfortunately. Hoppas alla haft en bra dag! 
 
 Didi, Amarachi and me - the squad Mitt namn på gräskullen bredvid namnen på the other seniors
Upp