Homecoming

Idag var spiritday i skolan och sista dagen på homecoming week. Spirit Day innebär att alla klär upp sig i spirit Wear vilket är skolans kläder, alltså inte skoluniformer men t-shirts, sweatshirts, shorts etc. i skolans färger och med antingen skolans logga eller något annat relaterat till Century. 

Efter skolan var det pepfest i gymnastiksalen och sedan homecoming parade. 
I homecoming paraden har alla klubbar/sporter en egen vagn och några sitter i på och resten promenerar bredvid och alla kastar ut godis till alla barn vid kanterna. Det var riktigt kul, vi spelade musik och gick tillsammans och jag var bara på så himla bra humör. Eftersom att jag är med i både choir och  cross country visste jag inte riktigt vilken jag skulle vara med i men det löste sig för att cross country vagnen var precis bakom choir så jag växlade mellan dom. 

Efter paraden träffades alla i choir och åt pizza tillsammans, Domino pizza 😄 det var supergott!! 
Innan självaste homecoming matchen började sjöng vi nationalsången. Vi missade lite grann men det var ändå kul. Det var vårt första framtädande och det är dessutom riktigt svårt att sjunga när det är kallt ute och du är kall. 
I halvlek sjöng vi igen och denna gången skönt vi en mashup mellan Some Nights och Waving Flag och denna gick bättre. Det var kul och jag längtar redan efter nästa framträdande. 

Fotbolls matchen var väl hyfsat kul, jag förstår lite mer nu än vad jag gjorde min första match men jag förstår långt ifrån allt. 
Det var i alla fall sista hemma matchen och Century vann så det var riktigt roligt! 

Efter att matchen slutat så åkte några stycken till ett bowlingställe och där spelade vi lasertag, jag tror vi kallar det laserdome i Sverige, och det var verkligen sjukt kul. Har gjort det en gång tidigare när jag var typ 9 så detta var första gången "på riktigt". Superkul. Och gissa vad? Jag vann!! Otippat men roligt. Vi köpte sedan milkshakes och åkte hem. 

Är galet trött nu, det har varit en lång dag idag men även sjukt rolig dag! Bara synd att homecoming week är över, men jag taggar inför dansen imorgon. 

Kram 


I USA | |
Upp