Girl scouts and cross country meet

Idag är det torsdag och jag är så glad att det bara är en dag kvar på denna veckan, vill sova. 
 
För två veckor sen bestämde jag med för att gå med i the girl scouts group på våran skola och signed up for that. Det är varje torsdag och idag var första gången jag gick eftersom att jag inte kunde förra veckan. Det var roligt.
 
Det vi gör är att träffas under lunchen, äter lunch tillsammans, lyssnar på musik, umgås och gör lite olika aktiviter. Idag kollade vi på en video och lekte en lek. Vi kommer att åka på lite olika college tours vilket jag egentligen inte behöver men det är ju roligt så jag kommer ändå att följa med. 
Jag tycker att det är jättebra att jag har gått med i det för jag kommer att lära känna nya människor och jag har något att göra under min lunch, jag har ju två timmar så det är nice att ha något att göra ena timmen i alla fall. 
 
Efter skolan idag var det dags för yttligare ett cross country meet. Vi blev excused from class efter halva 7th hour så jag missade halva 7th och hela 8th hour. 
Mitt race gick rätt så bra. Idag var första gången jag sprang ett 5 km race och jag hade satt upp som mål att klara det under 30 min och min tid blev 29.57 så det var verkligen precis, och jag är stolt över att jag klarade det. Det var kul även om jag var död efteråt. Efteråt var det svinkallt, jag frös galet mycket och mitt  knä började även plötsligt att göra ont. Vet inte riktigt vad som hände men nu kan jag knappt gå. Men trots trötthet, kyla och skadat knä så hade jag riktigt kul idag. Det är återigen bekräftat att dessa tjejer är de bästa någonsin, har alltid roligt med dom.
 
Nu ska jag sova! Kram 
 
 
Upp