Corn maze with exchange students

Hej allesammans!
Idag är det söndag och det har varit en fantastisk dag. Först och främst har vädret varit toppen, upp mot 30 grader och soligt, svettigt men helt underbart. Jag trodde aldrig att jag skulle svettas i shorts och linne i mitten av oktober men jag bara tackar och tar emot, värme är något av det bästa jag vet! 
 
Dagens aktivitet bestog av en PAX get together. PAX är min Amerikanska organisation och vi var allstå massa utbytesstudenter som bor i området som träffades och hade kul tillsammans organiserat av våran local cordinator Kris. Vi började med att åka till en corn maze. Det var en labyrint i ett majs fält (ett sånt fält man ser på film, ni vet när dom springer omkring inne bland majsen) och man skulle hitta alla 9 stationer som var gömda där inne och sedan ta sig ut, lite som orientering. Det var första gången jag gjort något liknande och det var mycket spännande och kul. 
Efter det åkte vi hem till en av utbytesstudenterna och carved pumpkins. Alla fick varsin pumpa och man fick göra vad man ville med den. Många hade aldrig carved pumpkins förut och en hade till och med aldrig sett en pumpa i verkligheten förut, men jag brukar skära pumpa varje år hemma i Sverige inför Halloween så det var inte lika intressant för mig som det var för vissa andra, men det var fortfarande roligt. 
 
Sedan åt vi pizza tillsammans i gräset i deras trädgård och pratade innan det var dags att åka hem igen. 
 
Det var en riktigt bra dag och nu är jag uppvilad och redo för en till skolvecka. Kram 

Josefina (Argentina), Anastasiya (Ukraina), jag, Lenja (Tyskland)
Josefina, Tonje (Norge), Lenja, Anastasiya
Alla utbytisar tillsammans
Min pumpa

I USA | |
Upp