Catching fish in Mississippi River

Today has been such a great day! 
Vi åkte på en heldagsutflykt med sports bio, och idag var utflykten till The Mississippi River där vi fiskade i kanoter. Det var första gången vi inte fiskade från land och det var även första gången jag fick fisk på min krok. Jag fångade dessutom inte bara en utan 5! Fiskarna var helt galna, ibland kunde jag bara ha kroken i i 2 sekunder innan jag fick napp. I våran båt fångade vi sammanlagt 14 fiskar. Så det var riktigt kul och inte så kallt i luften heller vilket var skönt. 
Jag hade kul med dom i min båt, Rebeca och Julia, riktigt goa tjejer. 
 
Efter skolan hade jag practice som vanligt men jag var inte med på den vanliga practicen eftersom att jag har ont i knät fortfarande utan gjorde lite egna grejer. Joey, coachen, sa att ibland kan det kännas okej att springa fort men inte långsamt när man har problem med "the IT band" (oklart vad det är på svenska) som jag har och han sa att jag skulle testa det. Men det skulle jag inte ha gjort, för nu är det värre igen. Så nu blir det att vila några dagar. 
När våran practice var slut var det dags för pasta feed, men denna gången var det inte hemma hos någon i laget utan på John Marshall High School vilket är en av tre public high schools i Rochester. Där hade alla tre skolor i Rochester ett pasta feed tillsammans, både killar och tjejer. Det var så mycket mat, och så mycket god mat. Efteråt var min mage så svullen men det var helt klart värt det. 
 
Nu ska jag sova för är supertrött efter en lång men riktigt bra dag. 

I USA | |
Upp