Camping

Detta inlägget skulle jag ladda upp i torsdags men internetuppkopplingen svek mig, hur som helst får ni läsa om det idag, några dagar senare. 


Är just nu ca en timme utanför Rochester på en kampingplats med min värdfamilj och min värdmammas två vänner från California som kom hit igår. Vi har något slags lov denna helgen så vi är lediga från skolan torsdag och fredag så därför bestämde vi oss för att kampa. Det är en intressant upplevelse, jag har aldrig kampat förut men det är inte så stor skillnad från att vara ute i en båt. 

Vädret är härligt, soligt och torrt men ganska kyligt och det är super vackert här. Det ligger uppe på ett berg så det är fin utsikt över majsfält, skog och en flod. Färgen på träden är så fin - rött, gult och oranget överallt. 

När vi kom hit tog vi cyklarna på en cykeltur, och gud vad vackert det var! Vi cyklade till en liten stad/by som hette Lanesboro och var något av det sötaste jag sett, extremt gulligt! Alla butiker var som skolådor. 

Efter att vi kom tillbaka från cykelturen har vi bara suttit runt en eld och ätit tacos. 

Igår efter skolan gick jag på ett födelsedagskalas för ett tvillingpar från skolan. Jag känner den ena rätt så väl och den andra lite grann, men det var så roligt. Det var på en pizzarestaurang och det var roligt att träffa några ny människor, efter pizza restaurangen åkte vi hem till Emma och Bethany (födelsedagsbarnen) och hade en bonfire och lyssnade på musik. Riktigt mysigt.

Kram 
 


 
I USA | |
Upp