10.25.10

Denna helgen har varit en riktigt bra helg, vilket jag verkligen behövde efter en rätt så tuff vecka. 
 
På lördagen var det meningen att jag skulle umgås med några kompisar men det blev inte så, så jag bara tog det lugnt hemma och gick sedan på min brors koncert med hans kör. På kvällen gick jag och Nolan på en fest i en lada. Det var DJs där som spelade musik, en dimmaskin, spotlights och dom hade pizza och brownies och fruit loop crispie bars så det var awesome trots att det inte var så mycket folk där. Det var kul. 
 
Idag vaknade jag tidigt och en tjej i min sports bio klass som heter Julia plockade upp mig och vi åkte till en skytte klubb en liten bit utanför Rochester. Vi hade nämligen ett event där idag för att raise money for bear creek som är en slags välgörenhets sak. Jag kommer att förklara mer om bear creek senare. 
Hur som helst så var jag, Rebeca och Julia där och volunteered. Det var lite tråkigt i början när det inte var så mycket folk, men sen kom det mer folk och även fler volunteeres, alltså folk från Century så då pratade vi dom och det var roligt. 
 
När jag kom hem så hjälpte jag min mamma lite med att Halloween dekorera och jag och Nolan carved varsin pumpa. Har tyvärr inga bilder på den :( 
 
Sedan kom Jenak och Ixo och plockade upp mig och vi umgicks under kvällen. Vi träffade även en som hette Brandon och chillade med honom en stund. 
 
En busy men bra helg helt enkelt! Godnatt!
 

 
I USA | |
Upp