The Fall Play and End of The Quarter

Idag är det torsdag och jag ska precis gå och lägga mig efter en lång dag. 
Det är som sagt torsdag men det är som en fredag för vi har ingen skola imorgon. Vi är lediga för det är slutet på the "quarter". Alltså halva terminen har gått och lärarna måste lämna in alla elevers betyg och därför har vi som en studiedag och jag får sovmorgon, jippie!
Det har namnet quarter för att det är en fjärdedel av skolåret, som ni kanske kunde lista ut. Jag kan inte förstå att jag redan har gjort en fjärdedel av detta år, det känns som att jag nyss började ju! Kan tiden snälla sakta ner lite, tack? Jag vill inte att det ska vara över så fort. 
 
Hur som helst, idag efter skolan åkte jag och min mamma och handlade. Target och Hobby Lobby vilket är den fantastiska craft affären jag berättade om för några veckor sedan. Jag skulle kunna gå runt där inne i flera timmar, och jag vill ha ALLT som finns att köpa i den affären. 
 
Sedan åkte vi tillbaka till skolan och kollade på skolans teater. Den är bara en gång om året så det är en speciell händelse och Nolan är med i den och även några av mina vänner. Jag är kompis med båda huvudrollerna så det var roligt att se dom. 
Det var en Shakespeare play och jag kan säga att jag förstog ungefär hälften av vad dom sa och jag hängde inte riktigt med på allt som hände, så det blev lite långtråkigt efter ett tag (speciellt eftersom att den är 3 timmar lång) men i slutändan måste jag säga att det var en bra teater!
 
Kram på er
 
Beautiful Nadia as Rosalind
I USA | |
Upp