Thanksgiving break

Hej! Idag är det onsdag och dagen innnan thanksgiving (wiieeh I'm so excited) och detta betyder också att vi gått på lov. Vi är lediga ons, tors och fre! Riktigt nice eftersom att vi inte har höstlov här i USA så det behövdes verkligen! 
 
Jag har varit riktigt busy de senaste dagarna och det är därför jag inte har haft tid att blogga. 
 
I söndags på väg hem från Duluth släppte min familj av min vid Mall of America och jag var där med utbytesstudenterna från PAX (min am. organisation) och även Sofia från Göteborg var där och jag hängde med henne nästan hela tiden. Det var så nice att få prata med henne, inte för att hon pratar Svenska, utan för att hon kommer från samma stad som jag, samma kultur, samma värld. Så jag kunde prata med henne om saker som jag brukar prata om varje dag i Sverige som jag inte pratat om på flera månader! 
 
I måndags stannade jag i skolan till kl 8 för först hade vi musikal möte (the winter musical börjar snart och jag är så taggad), sedan satt jag, Emma, Sonniyah och Izzy i the choir room och åt pizza och pratade till Jazz choir började. Jag vet inte om jag har berättat det men jag är med i Jazz choir som är en klubb här på skolan. Jag är med i concert choir som är en klass, alltså på skoltid, och denna klubben är alltså efter skolan. 
 
I går efter skolan åkte jag och min mamma hem till hennes vän som har norskt påbrå och bakade lefse som är en norsk specialite som alla Amerikanare tror att vi har i Sverige också men det är en av få saker som bara finns i Norge och inte i Sverige. Btw, nästan alla här i Minnesota har Skandinaviskt påbrå och dom är väldigt stolta över det. 
 
Efter det åkte jag tillbaka till skolan och jobbade i "kiosken" för det var basket i skolan igår. Jag stannade och kollade på Varsity matchen och sedan åkte jag och kollade på The Mockingjay med Rebeca. Den var riktigt bra! Så kom hem rätt så sent igår. 

Idag ska jag gå på ett birthday party och även gå på min första dejt! 
 
Kram 
 
 
 
I USA | |
Upp