Shopping in The Twin Cities

Jag har nyss kommit hem efter en lång shopping dag i Buffalo och Minneapolis. Mätt som tusan, trött i benen, med tom plånbok och exausted sitter jag nu i soffan och får äntligen vila. 

Igår efter skolan åkte jag och min mamma upp till Minneapolis och gick till IKEA. Jag köpte ljus, juldekorationer och massa godis och choklad. Kvinnan i kassan var tydligen från Sverige så pratade svenska med henne. Det var första gången på 2 månader jag hade en konversation med någon på svenska ansikte mot ansikte. Det kändes rätt så konstigt! 
Sedan gick vi till The Mall of America och gick till H&M och jag köpte så mycket. Jag behövde verkligen kläder och H&M har verkligen så mycket saker som jag gillar. Så 2 svenska affärer blev det igår! 

Efter det åkte vi till ett hus i St Paul som är Susies systerdotters hus. Hon bor i Los Angeles men har ett hus här som vi bor i och det är verkligen så fint. Det är jättegammalt, men inte gammalt och sunkigt utan gammalt och exklusivt. Det är ett sånt fint smalt hus mitt inne i en stad som man ser på film. 

Idag vaknade vi tidigt och åkte iväg och shoppade och vi har shoppat hela dagen förutom när vi stannade för att äta middag på en Mexikansk restaurang (det var supergott). Det var Katie, Susie, Ginger och jag och vi träffade även Nancy (Gingers syster) och Nancy's stepdaughter Isabel. 
Spenderade så mycket pengar denna helgen men köpte många saker som jag behövde så det är lugnt. Nu måste jag spara till att använda pengar till att köpa julklappar! 

Kram 

I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

OK! Förstår amerikanarna "Lördagsgodis" ? ;)

Svar: Nej, det gör dom inte. Förklarade för min mamma vad det betydde dock så hon förstår numera! :)
Klara Laurell

Upp