My first thanksgiving

Igår fick jag fira min första riktiga amerikanska thanksgiving! Som jag längat! 
Förmiddagen spenderades mesta dels med att förbereda inför eftermiddagen men också med att kolla på Macy's paraden som är i New York men visas på tv. Detta är en tradition här i USA och är lite som att kolla på Kalle Anka på julafton i Sverige. 
GÄsterna kom sedan och vi hade thanksgiving dinner med turkey, stuffing (som var sjukt god), sallad, bröd, cranberries, gravy, mashed potatoes, jello sallad, cream corn och bönor massa annat. Sjukt mycket mat och sjukt gott. Till efterätt var det såklart paj! Tidigare trodde jag att bara pumpkin pie var traditionen på thanksgiving, men jag hade fel. Key lime pie, cherry pie, pecan pie och pumpkin pie hade vi på bordet igår! 
 
Det var så kul att få fira thanksgiving här i USA och verkligen uppleva denna högtid som vi inte har i Sverige. 
 
Idag har vi black friday shoppat. 
Men om man vill åt de bästa priserna så ska man ut på torsdagskvällen/natten alt, extremt tidig fredagsmorgon så vi var alldeles för sent ute, och det visste vi om. Men vi hittade ändå flera saker med bra priser. Jag blev imponerad av min värdmormor som är 84 år och var med oss och shoppade i 4 timmar!! Till och men jag var så trött att jag knappt orkade stå efteråt. 
 
Jag hade i alla fall en fantastisk thanksgiving och can't wait to bring back some of the recipes till Sverige! Kram
 
Värdpappa Tom deep frying the turkey
And the turkey itself
Donnelle, mamma Ginger and Jenifer
The "kids" table
 
I USA | |
Upp