Idag börjar julen

Hej! 

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på några dagar, ibland blir det bara så. 

Igår efter skolan åkte jag hem och efter nån timma kom Nolans vän Sammy och plockade upp oss och vi åkte till ett jättemysigt café i stan som heter Coffee Steam. Nolan umgås rätt mycket med henne men jag hade aldrig träffat henne innan så jag ville gärna träffa henne. Efter att vi var på Coffee Steam och åkt till mallet och blivit skrämd av en santa i hemliga korridorer för de anställda åkte vi till Mayo High School som är ett annat  High School här i Rochester och kollade på deras musical Chicago. Det är en av mina favorit musikaler och gud vad bra det var! Jag var så amazed med hur duktiga dom var, och det var nästan exakt som filmen, och musiken är bara hur bra som helst och koreografin är amazing och det var väldigt bra jobbat av dom att klara av den koreografin för den är ändå hyfsat avancerad. Det var verkligen en bra kväll igår! Önskar att jag kunde se den igen! 

Idag har vi inte varit i skolan utan vi took the day off och åkte upp till Duluth. Så nu har vi varit här i några timmar och självklart så välkomnade Grandma oss med något bakverk som alltid, denna gången himmelskt goda coconut pecan bars. 
Här i Duluth ligger det ett tunt lager snö på marken, och ikväll ska det komma snö i Rochester. Tyvärr missar jag det eftersom att jag är i Duluth men jag kommer få se snö så det räcker i år så det gör inte så mycket. 
Jag har redan vart ute och hjälpt grandma att sätte upp juldekorationer vid dörren, och ikväll ska vi gå på en christmas parade här. Det ska bli riktigt spännande så nu kan jag säga att julen officiellt börjar. Dock kommer vi inte juldekorera förrän nästa vecka men julen har verkligen börjat här. Julmusik överallt och dekorationer överallt! Underbart. 

Kram 

I USA | |
Upp