Ett vitt vinterland

Imorse när jag vaknade, vaknade jag upp till ett snötäckt Rochester. Finns det något mer fridfullt än en stad täckt i orörd snö? Det var vackert, och som jag längtat efter den första snön.

Minnesota är en väldigt kall stat, den är känd för det och det brukar vara väldigt kallt under vinter och dom får massvis av snö. I år har det varit ett väldigt ovanligt år. Fortfarande nästan ingen snö och det är snart december och det är fortfarande runt nollan varje dag. Vilket på ett sätt är rätt skönt då jag är livrädd för den extrema kylan jag väntar mig, mellan 20 och 30 minusgrader varje dag, brr! Hur ska jag överleva?
Men däremot är jag taggad på snön. 
Jag har alltid haft svårt att förklara när folk tycker att jag är konstig för att jag blir så glad varje gång det snöar, men ändå lider så mycket hela vintern av vädret och alltid klagar på vintern. Jag har nu kommit fram till att jag gillar snön. Jättemycket. Det är kylan jag inte gillar. Jag hatar kallt och att frysa, och det är ju rätt synd när snö och kyla går hand i hand. Man kan inte få snö utan kyla tyvärr. 

Hur som helst ser jag väldigt mycket fram emot en vit jul i år, då det är något jag inte är van vid att ha eftersom att jag bor i Göteborg som oftast inte får snö förrän i januari. 

Kram på er! 

I USA | |
Upp