En tråkig tisdag

Hej! 
Har nyss kommit hem från skolan denna Tisdags eftermiddag. 
Det har känts rätt så tråkigt att gå tillbaka till skolan efter ett härligt thanksgiving break, där allt var kul och nytt och spännande. Jag var supertrött idag efter en jobbig natt, men denna dagen har även bjudit på många bra stunder, som till exempel sports bio där vi fick göra deer jerky och summer sausage, yearbook, min open hour då jag skypeade med min mamma och lillebror snabbt.
Skolan är inte längre så spännande och kul. Det har blivit vardag för mig! Missförstå mig rätt, jag tycker fortfarande om skolan här borta och alla kompisar jag har i den, och tycker det är kul att uppleva något så annorlunda från skolan i Sverige, men det är inte så att jag längtar efter skolan varje dag om man säger så. Jag hade hellre haft lov och umgåtts med min familj och vänner och hittat på roliga saker! 
 
Så jag försöker att underhålla mig med roliga saker efter skolan. Idag ska jag gå på en basketmatch på skolan då en av mina närmsta vänner Alyssa spelar! Jag hoppas att det blir kul och att Century vinner. 
Kram 
 
 
#1 - - Matilda:

Hej! Jag såg att min länk inte fungerade i din sidomeny och undrar om du eventuellt kan uppdatera länken till http://matildaholterberg.blogg.se :-) Tack!

Upp