En rätt så tråkig helg

Hej, det är nu söndag kväll och jag tänkte skriva ett inlägg och berätta om vad jag har gjort i helgen. Det kommer att bli ett kort inlägg för jag har nämligen inte gjort mycket alls. 
 
Igår lördag låg jag i sängen hela dagen och kollade på Netflix. Sen på kvällen så var jag barnvakt till våra grannar. Dom är två killar, den ena är 3 år och den andra är 7 månader. Så det var rätt så stort ansvar. Jag var tvungen att mata bebisen, och byta blöja och sätte på honom pyjamas och få honom att somna. Det var en intressant erfarenhet. Jag har tagit hand om bebisar förut, bytt blöja, matat dom osv men aldrig helt själv så jag var rätt så nervös innan. 
Hur som helst, när föräldrarna kom hem igen så låg båda och sov så jag gissar att det var ett accomplishment i alla fall. 
 
Idag har jag legat i sängen och kollat på Netflix hela dagen igen, förutom ett par timmar när jag hjälpte till att måla källaren. Vi håller nämligen på att fixa våran källare till ett hobbyrum och det kommer att bli färdigt denna veckan så ska bli nice att kunna ta hem kompisar sen. 
 
Nu ska jag sova! Kram 

  
I USA | |
#1 - - Petra:

Olika åldrar på barnen i olika inlägg - jag gissar att de sist nämnda stämde? 3 år och 7 månader. Wow - det är ett stort ansvar att ta hand om ett så litet barn - modigt av dig. Klart att du klarade det bra - du är ju ändå en van storasyster och har alltid gillat bebisar. Och så kan du vara så lugn! Kul!!

#2 - - Agneta Hasslöw:

Vad duktigt av dig att passa en 3 åring och en på 7 månader! Bra gjort!

Upp