Dag 74

Gårdagen och dagen idag har varit rätt så ointressanta. Jag har varit i skolan bara och efter skolan har jag inte gjort något speciellt. 

Men igår i sports bio hände det en intressant sak. Vi styckade ett rådjur. 
I början på lektionen bar några killar in en stor svart sopsäck och tog sedan ut ett rådjur och hängde upp taket? 
Läraren och en elev som brukar jaga hjälptes åt att ta av skinnet, det var rätt så äckligt för dom praktiskt taget drog bort skinnet och det får mig att tänka att det är lika lätt att dra bort skinnet från en människa? 
Hur som helst så skar dom bort stora bitar och gav till oss andra elever. Jag, Alyssa och Nick fick ena axeln att jobba med och vi spenderade hela lektionen med att skära bort bitar kött från benen och även trimma bort allt fett. Det var väldigt intressant och faktiskt rätt så kul!


Den mest intressanta händelsen idag var när våran choir lärare satte upp listan med jazz choir medlemmar. Förra veckan var jag på audition för jazz choir och idag kom listan upp. Det var precis som på film när läraren sätter upp en lista på anslagstavlan med alla namn som kommit med i en klubb eller liknande. Tyckte att det var rätt så kul, för det var precis som på film! 

Kram 


I USA | |
#1 - - Anonym:

Vad kul, att du ska sjunga!!

Upp