Cross country banquet and who lettered?

Nu är cross country säsongen officiellt över. Idag hade vi våran banquet, alltså våran avslutnings ceremoni.
Det fanns massa mat där och hela laget med föräldrar var där, så vi alla åt tillsammans och sedan satt vi och lyssnade på när tränarna pratade om säsongen och laget och gav ut olika awards och letter awards.
 
Så för att ni ska förstå bättre så ska jag förklara mer om the letters. De flesta High School elever i USA har en letterman jacket från sitt High School. En letterman jacket ser ut så här: 
Ni känner säkert igen jackorna från filmer.
Oftast är dom inte så här tomma utan dom är fyllda med patches som man har "förtjänat". Och även den stora bokstaven som brukar sitta på bröstet måste man förtjäna, och det gör man genom att accomplish något speciellt. Det finns massa olika kriterier.
Idag delades det ut flera stycken letters till olika personer i laget. Till exempel till alla som sprungit 5km på en tid bättre än 21.15 min, till en senior som hade bra betyg och lite olika grejer. 
 
Och jag fick en letter! Det var så oväntat men jag blev så extremt glad när Joey (coachen) ropade upp mitt namn, och jag fick stå framför alla när han pratade om mig. Detta gjorde mig så glad! Vet inte riktigt varför jag fick den men jag bara tackar och tar emot. Jag är så stolt över mig själv och känner mig som en riktig amerikan. Nu måste jag bara ha en jacka att sy fast den på. 
 
Fick även en senior gift - en mugg med bilder från cross country med mig på, och en bok med massa brev från alla i laget. Det var så underbart att läsa igenom alla fina brev från mina fina lagkamrater som har blivit som familjemedlemmar. Jag fällde nästan några tårar. 
 
Det var en toppen dag och en toppen kväll trots att jag är rätt så ledsen för att säsongen är över. Men nu väntar nya roliga saker så jag är bara glad att vi hade något så fint som vi hade! 
 
Kram 
 
Eden, Amarachi, Didi, me
Me and Elise, Didi and Emma, Tori and Didi, Meagan and me
I USA | |
Upp