Bentleyville

Hej! 

Ska börja med att berätta lite om gårdagen. Under kvällen var vi på en christmas parade här i Duluth. Eftersom att det var så kallt ute så kollade vi på paraden inne på ett kontor som hade stora fönster mot gatan, och det var tydligen något slags christmas party där, för det var fint dekorerat och det fanns massa god mat! Rena drömmen. 
Paraden var kanske inte det roligaste jag sett men hela händelsen var ändå rolig i helhet. 
Efter paraden åkte vi hem till Susie, Bill och Katie som är min familjs vänner. Susie och Katie är även dom jag och min mamma var i St Paul med för 2 veckor sen. 

Lördagens/dagens aktiviter har bestått av att shoppa med mamma och grandma under förmiddagen. Vi åkte till flera olika ställen och sedan kom vi hem och bytte om och åkte iväg till något som heter Bentleyville downtown i Duluth. 
Det finns en familj som heter Bentley här i Duluth som förr i tiden alltid satte upp massa massa christmas lights i sin trädgård och dekorerade hur mycket som helst. Det var så mycket att folk kom till deras hus för att kolla på deras lights och dekorationer. Så det blev som en attraktion av det och de började servera varm choklad, kakor och popcorn till sina "gäster". För några år sedan blev detta en så stor grej att dom bestämde sig för att flytta "Bentleyville" till ett större ställe så att dom kunde expandera. 
Så nu ligger det i en park i Duluth och det är bara en park fast med massa ljus överallt i massa färger. Det påminner lite om Liseberg under julen, fast utan alla åkattraktioner och olika roliga affärer och mindre men med fler ljus. Och det roliga är att dom fortfarande ger ut gratis kakor, varm choklad, popcorn och smores. Och självklart spelade dom julmusik så julkänslan var på topp! 
Katie var även med oss.

Jag tog bilder med min kamera men har inte min dator med mig så kan inte ladda upp dom. 

Kram 

I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

Här är kallt! 9,9 minus inatt. Brrr....det verkar som ni har samma väder? ;)

Svar: Japp, kallt som tusan! Lite glad är jag I alla fall att jag inte är den enda som lider :D
Klara Laurell

Upp