A Friday off

Igår hade jag en helt underbar dag!! 
För det första så fick jag sovmorgon vilket var nice för jag var väldigt trött! Och jag tog det lugnt under morgonen, åt en bagel med pumpkin cinnamon creme cheese och gjorde mig i ordning i lugn och ro. 
 
På eftermiddagen träffade jag Tonje som jag inte träffat på ett bra tag, och vi fikade på Starbucks som äkta skandinavier (Tonje är från Norge), och det var riktigt nice med en riktig fika. Vi hade så mycket att prata om och vi var satt där och pratade i en och en halv timme. 
Sedan kom Alyssa och plockade upp mig och vi åkte och hämtade Rebeca och sedan åkte vi och åt sushi! Det var första gången jag åt sushi på mer än 2 månader!! Helt galet hur länge sen det var, och jag har saknat det så mycket. Sushin var väldigt annorlunda här från i Sverige, men fortfarande riktigt god! 
 
Efter sushin gick vi till Flapdoodles som låg precis bredvid och åt glass. Efter det åkte vi till Bowlocity och spelade laser tag och även en kille som heter Alex joinade oss. I Sverige tror jag att vi kallar det laser dome? Vi var 11 spelare och gissa vem som vann? Jag såklart. 
Vi spelade även några andra spel så som flappy birds och air hockey. 
 
Sedan åkte vi hem till Alyssa och spelade Just Dance vilket också var asroligt. Vi gjorde många olika roliga saker igår. Jag spelade Just Dance för första gången på Halloween i år och jag kan inte fatta att jag aldrig har gjort det förut. Det är ju hur kul som helst. 
 
Dagen var i alla fall så himla rolig. Vi skrattade hela tiden under kvällen, Tonje och Rebeca och Alyssa är awesome personer som jag gillar väldigt mycket. 
 
 
Idag ska jag bara vara hemma och chilla och ikväll ska jag vara barnvakt åt mina grannar och dom barnen är 4 år och 10 månader så det ska bli kul!
 
Kram
 
Tonje 
Me and Rebeca playing air hockey
Alyssa's söta hund Sally
I USA | |
Upp