11.29.15

Jag vaknade idag och följde med mina två vänner Amarachi och Didi till deras kyrka. Jag ville göra detta för att se hur kyrkan var annorlunda i USA från Sverige för jag har hört från många andra utbytesstudenter som går till kyrkan att den är så annorlunda och mycket roligare här. Så därför ville jag prova det. Min opinion är att det inte fanns många skillnader alls. Nu gick jag i och för sig till en katolsk kyrka, och det kanske är så att om jag går till någon annan slags kyrka så är det mer annorlunda, jag vet inte. Jag ska inte säga att det var tråkigt, men det var i princip likadant som en gudstjänst i Svenska kyrkan. 
 
Resten av dagen har jag varit hemma och fortsatt att hjälpa min värdmamma att juldekorera och vi satte upp granen som vi var och sågade ner igår. Så fin!! Älskar hur galna amerikaner är i att dekorera. för jag är precis likadan. More is definitely more.
 
Igår var jag med min familj och grandma i Minneapolis och kollade på teatern "A Chritmas Carol" som tydligen är en väldigt känd pjäs men som jag aldrig hade hört talats om tidigare. Det var en riktigt bra pjäs, hög kvalite på teatern så det var kul! 
Efteråt åt vi på 'The Old Spagetti Factory' och det var det godaste jag ätit på länge! Sjukt gott. 
 
Kramis 
 
I USA | |
Upp